Tryffelipasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Tryffelipasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Murena-logo-vaalea Murena-logo-tumma

Kaupallinen yhteistyö Herkkumurena

Tryffelipasta on ihanan ylellinen arkiruoka.
Herkku- ja Lahja Murenan valikoimista löydät upeat artesaanipastat ja ihanat tryffelituotteet. Vain muutamasta raaka-aineesta loihdit uskomattoman herkullisen pasta-aterian. Tutustu Herkku Murenan liikkeeseen Salossa tai katso valikoimaa verkkokaupasta.

>> Katso lisää <<

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • 250 g Alfieri Tartufo Tryffelipastaa
  • 3 dl keitinvettä
  • ½ prk Gran Cucina Tryffelivoita
  • Cran Cucina Kesätryffeliä lastuina
  • 50-100 g parmesaanijuustoa
  • Salt Chili the SPICE TREE
  • (persiljaa)

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää kiehuvaan veteen tryffelipasta. Keitä noin 3 minuuttia. Säästä osa keitinvedestä.
  • Sulata pannulla tryffelivoi ja lisää joukkoon keitinvesi ja parmesaanijuusto raasteena. Sekoita tasaiseksi.
  • Lisää valutettu tryffelipasta ja kesätryffelilastuina. Sekoita.
  • Mausta vielä Chili suolalla.
  • Tarkista maku.
  • Ripottele halutessasi pinnalle vielä hienonnettua persiljaa.
  • Tarjoa tryffelipasta!
Tryffelipasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä