Tryffelipasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkumurena
Tryffelipasta on ihanan ylellinen arkiruoka.
Herkku- ja Lahja Murenan valikoimista löydät upeat artesaanipastat ja ihanat tryffelituotteet. Vain muutamasta raaka-aineesta loihdit uskomattoman herkullisen pasta-aterian. Tutustu Herkku Murenan liikkeeseen Salossa tai katso valikoimaa verkkokaupasta.
Advertising information
Ainekset
2-3 annosta
- 1 ½ l vettä
- 250 g Alfieri Tartufo Tryffelipastaa
- 3 dl keitinvettä
- ½ prk Gran Cucina Tryffelivoita
- Cran Cucina Kesätryffeliä lastuina
- 50-100 g parmesaanijuustoa
- Salt Chili the SPICE TREE
- (persiljaa)
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää kiehuvaan veteen tryffelipasta. Keitä noin 3 minuuttia. Säästä osa keitinvedestä.
- Sulata pannulla tryffelivoi ja lisää joukkoon keitinvesi ja parmesaanijuusto raasteena. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää valutettu tryffelipasta ja kesätryffelilastuina. Sekoita.
- Mausta vielä Chili suolalla.
- Tarkista maku.
- Ripottele halutessasi pinnalle vielä hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa tryffelipasta!