Helpot patonkipalat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Murena-logo-vaalea Murena-logo-tumma

Kaupallinen yhteistyö Herkkumurena

Helposti valmistuvat pikkusuolaiset toimivat arjessa ja juhlahetkissä. Salossa sijaitsevan herkkukauppa Murenan ihastuttavia italialaisia artesaanituotteita voit ostaa tietysti paikan päältä tai tilata verkkokaupasta. Monissa Citymarketeissa ja K-ryhmän kaupoissa on Murenan tuotteita myös valikoimissa ja kauppiailta kannattaa kysyä tuotteita myös myyntiin. Nämä nopeasti valmistuvat patonkiviipaleet ovat näyttävän näköisiä ja todella herkullisia pienellä vaivalla. Valmista vaikka juhlapöytään! Voit käyttää mitä tahansa reseptissä käytettyä levitettä yksinään tai valmistaa eri makuisia patonkipaloja useasta levitteestä.

Advertising information

Ainekset

12-14 annosta
  • 1 maalaispatonki
  • 4-6 rkl Gran Cucina Bruschetta Golosa mausteinen paprikabruschetta -levitettä TAI
  • 4-6 rkl Gran Cucina Pesto al limone sitruunapestoa (vaihtoehto) TAI
  • 4-6 rkl Gran Cucina Pesto di Noci saksanpähkinäpestoa (vaihtoehto)TAI
  • 4-6 rkl Gran Cucina Aurinkokuivattutomaattikreemiä (vaihtoehto)
Lisäksi:
  • 100 g mozzarellahelmiä
  • fetajuustoa
  • parmesaanijuustoa lastuina
  • 12-14 mustaa oliivia TAI
  • 12-14 vihreää oliivia (vaihtoehto) TAI
  • 12-14 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
  • 12-14 rucolanlehteä

Valmistusohje

  • Leikkaa patonki viipaleiksi.
  • Levitä jokaisen viipaleen päälle valitsemaasi Gran Cucina levitettä ja laita päälle mozzarellahelmiä, fetajuustoa murennettuna tai parmesaanilastuja.
  • Laita lisäksi oliiveja tai puolitettuja miniluumutomaatteja.
  • Koristele rucolanlehdillä.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä