Pikkupizzat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pikkupizzat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Murena-logo-vaalea Murena-logo-tumma

Kaupallinen yhteistyö Herkkumurena

Nämä pienet pestopizzat valmistat helposti illanistujaisiin tai iltapalaksi ja vaikka kevään juhlapöytään. Täytteitä voit toki lisäillä mielesi mukaan muutenkin.
Kokeile vegaanipestoa tai paprikapestoa pecorinojuustolla, huikean herkullisia molemmat. Jos pidät tulisesta mausta ja valkosipulista, lisää valkosipuli-chili bruschettaa. Nam!

Salossa sijaitseva Herkku ja Lahja Murena on upea herkkuliike, jossa on valtava valikoima herkkuja niin Italiasta kuin Suomestakin. Hyllyt notkuvat maistuvia artesaanituotteita joita on ilo antaa lahjaksikin. Murenan tuotteita voit tilata myös verkosta ja monia mainioita tuotteita myydään myös hyvin varustelluissa marketeissa.

Katso lisätietoja täältä: Herkkumurena.fi

Advertising information

Ainekset

10-12 annosta
  • 2 ½ dl vettä
  • maun mukaan Himalajan vuorisuolaa
  • 25 g hiivaa hiivaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 dl durumvehnäjauhoja
Pinnalle:
  • maun mukaan Campo D’oro Vegaanipesto luomu TAI
  • maun mukaan Campo D’oro Paprikapesto pecorino-juustolla (vaihtoehto)
  • maun mukaan Gran Cucina Aglio Olio & Peperoncino valkosipuli-chili bruschettaa
  • 250 g minimozzarellapalloja
  • 100-200 g kirsikkatomaattia TAI
  • 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • tuoretta basilikaa
>> Tilaa reseptin raaka-aineet kätevästi tästä <<

Valmistusohje

  • Valmista pizzataikina.
  • Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota joukkoon hiiva ja Himalajan vuorisuola.
  • Lisää oliiviöljy ja durumvehnäjauhot.
  • Vaivaa taikina tasaiseksi ja anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.
  • Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä tangoiksi.
  • Jaa molemmat tangot viiteen tai kuuteen osaan ja pyöritä palloiksi.
  • Kaulitse durumvehnäjauhoja apuna käyttäen pieniksi pizzakiekoiksi.
  • Levitä pinnalle valintasi mukaan vegaanipestoa tai paprikapestoa ja laita päälle vielä halutessasi hieman valkosipuli-chili bruschettaa.
  • Laita pinnalle minimozzarellapalloja ja puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja.
  • Kypsennä 250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
  • Koristele tuoreella basilikalla.
  • Nauti pikkupizzat lämpimänä!
Pikkupizzat

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä