Hedelmäinen pesto-pastasalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Herkkumurenan kanssa.
Ihana hedelmäinen pesto-pastasalaatti maistuu lounaaksi, muun ruoan lisänä ja illanistujaisissa ja erilaisissa juhlissa.
Vain muutamalla raaka-aineella loihdit maistuvan herkun, jota voit toki jatkojalostaa lisäämällä joukkoon esimerkiksi kanaa, kasviproteiinia, kinkkusuikaleita ja erilaisia hedelmiä ja kasviksia. Tämän salaatin kruunaa maailman parhaaksi pestoksikin nimetty pesto, jota saa tietysti Murenasta. Tämän salaatin muutkin ainekset löydät tietysti Murenasta ja monista K-Marketeista, K-Supermarketeista ja Citymarketeista kautta maan.
Salossa sijaitseva Herkku- ja lahjakauppa Murena on nyt joulutunnelmissa. Upeaan joulukauppaan kannattaa lähteä lahjaostoksille pidemmältäkin. Mikäli et pääse paikalle, voit tilata joululahjat myös suoraan verkkokaupasta. Ihanat syötävät lahjat tulevat pientuottajilta Italiasta ja Suomesta. Niiden hankkiminen ilahduttaa saajaa ja työllistää ihmisiä.
>> Kurkista verkkokauppaan ja vaikutu valikoimasta. <<Advertising information
Ainekset
- 250 g Gran Cucina Sateenkaaripastaa
- 2 l vettä
- Himalajan suolaa
- 180 g Campo Doro puolikuivattuja kirsikkatomaatteja
- 300 g cantaloupemelonia
- 200 g punaisia viinirypäleitä
- 3 rk Alfieri Ligurialaista pestokastiketta
Lisäksi:
- 50 g parmesaanijuustoa
- rucolaa
Valmistusohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä noin kuusi minuuttia ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
- Laita pasta kulhoon ja lisää joukkoon puolikuivatut tomaatit. Voit käyttää myös osan öljyliemestä.
- Paloittele cantaloupemeloni paloiksi ja lisää joukkoon.
- Huuhtele viinirypäleet ja puolita halutessas. Lisää salaattiainesten joukkoon. Mausta vihreällä pestolla ja sekoita ainekset.
- Tarkista maku. Rouhi tarvittaessa joukkoon Himalajan suolaa.
- Viimeistele parmesaaniraasteella tai -lastuilla ja rucolalla.
- Tarjoa hedelmäinen pesto-pastasalaatti hyvässä seurassa!