Kermainen kanapasta
- 10 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 400-500 g broilerinfileetä
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- mustapippurirouhetta
- 2 rkl Touch of Taste kanafondia
- tai Touch of Taste kasvisfondia
- 250 g miniterttutomaatteja
- tai miniluumutomaatteja
- tai kirsikkatomaatteja
- 70 g babypinaattia
- 3 dl kuohukermaa
- tai ruokakermaa
- tuoretta timjamia
Tarjoiluun:
- paahdettuja pinjansiemeniä
- parmesaanijuustoa
Lisäksi:
- 2 l vettä
- 1 tl suolaa
- 12 kerää tagliatelle pastaa
- Touch of Taste kanafondia
- tai Touch of Taste kasvisfondia
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.
- Leikkaa broilerin fileet suikaleiksi.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää broilerin fileesuikaleet.
- Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää sipuli ja valkosipuli ja jatka paistamista.
- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja Touch Of Taste Kana- tai Kasvisfondilla.
- Lisää joukkoon kokonaiset miniterttutomaatit ja pinaatti.
- Kääntele, kunnes ne hieman pehmenevät.
- Lisää kerma ja riivi joukkoon timjamia maun mukaan.
- Kiehauta ja tarkista maku.
- Kiehauta suolalla maustettu vesi ja lisää joukkoon tagliatelle -pastakerät.
- Anna kiehua 8-12 minuuttia ja valuta.
- Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa tilkka fondia.
- Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesaanijuustoa raasteena.
- Vinkki! Voit korvata kanan erilaisilla kasvi- tai kasviperäisillä proteiineilla ja käyttää maustamiseen vegaanista Touch of Taste Kasvisfondia. Kermainen kanapasta on valmis nautittavaksi.