Kermainen kanapasta

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kermainen kanapasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

191 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Touch of taste logo

Kaupallinen yhteistyö Touch Of Taste

Kermainen kanapasta on nopea valmistaa ja maistuu kaiken ikäisille. Kanafondi antaa ruoalle herkullisen täyteläisen maun. Käytä arjessa ja juhlassa.

Touch of Taste fondit ovat kätevä tapa maustaa ruokaa kuin ruokaa, sillä nestemäinen fondi on valmiiksi upeasti maustettu ja antaa helpolla tavalla makua niin keittoihin, kastikkeisiin, paistoksiin, marinadeihin kuin pataruokiin. Fondit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, eikä niissä ei ole käytetty arominvahventeita tai hiivauutetta. Fondit säilyvät avattunakin pitkään, parasta ennen päiväykseen saakka jääkaapissa. Fondien etu liemikuutioihin nähden on niiden helppo käytettävyys. Nestemäinen fondi on helppo lisätä ruoanlaiton missä tahansa vaiheessa. Lisää tilkka kerrallaan ja maista!

Touch of Taste Fondeja on tarjolla useissa eri makuvaihtoehdoissa. Voit rohkeasti lisätä lihafondeja kasvisruokiin ja kalafondia itämaisiin liharesepteihin. Kokeile rohkeasti, vain mielikuvitus on rajana!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 400-500 g broilerinfileetä
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • mustapippurirouhetta
  • 2 rkl Touch of Taste kanafondia
  • tai Touch of Taste kasvisfondia
  • 250 g miniterttutomaatteja
  • tai miniluumutomaatteja
  • tai kirsikkatomaatteja
  • 70 g babypinaattia
  • 3 dl kuohukermaa
  • tai ruokakermaa
  • tuoretta timjamia
Tarjoiluun:
  • paahdettuja pinjansiemeniä
  • parmesaanijuustoa
Lisäksi:
  • 2 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 12 kerää tagliatelle pastaa
  • Touch of Taste kanafondia
  • tai Touch of Taste kasvisfondia

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.
  • Leikkaa broilerin fileet suikaleiksi.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää broilerin fileesuikaleet.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää sipuli ja valkosipuli ja jatka paistamista.
  • Mausta rouhitulla mustapippurilla ja Touch Of Taste Kana- tai Kasvisfondilla.
  • Lisää joukkoon kokonaiset miniterttutomaatit ja pinaatti.
  • Kääntele, kunnes ne hieman pehmenevät.
  • Lisää kerma ja riivi joukkoon timjamia maun mukaan.
  • Kiehauta ja tarkista maku.
  • Kiehauta suolalla maustettu vesi ja lisää joukkoon tagliatelle -pastakerät.
  • Anna kiehua 8-12 minuuttia ja valuta.
  • Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa tilkka fondia.
  • Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesaanijuustoa raasteena.
  • Vinkki! Voit korvata kanan erilaisilla kasvi- tai kasviperäisillä proteiineilla ja käyttää maustamiseen vegaanista Touch of Taste Kasvisfondia. Kermainen kanapasta on valmis nautittavaksi.
Kermainen kanapasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: