Avokadopasta
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 avokadoa
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ punainen chilipaprika
- ½-¾ dl oliiviöljyä
- ½ ruukku tuoretta basilikaa
- 50 g parmesaanijuustoa
- suolaa
- mustapippurirouhetta
Lisäksi:
- 1 ½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 300 g Myllyn Paras spagettia
Valmistusohje
- Halkaise avokadot ja poista kivet.
- Leikkaa kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
- Laita ainekset kulhoon.
- Mittaa joukkoon oliiviöljy, hienonnettu basilika ja parmesaanijuusto raasteena.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä spagettia noin 8 minuuttia, tai kunnes se on sopivan kypsää.
- Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä.
- Sekoita pasta muiden ainesten joukkoon.
- Tarjoa avokadopasta heti!