Melanzane

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Melanzane
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Murena-logo-vaalea Murena-logo-tumma

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Herkkumurena

Melanzane on ihastuttava italialainen munakoisovuoka, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. Valmistat sen lopulta pienellä vaivalla ja lopputulos on uskomattoman herkullinen. Gran Cucina Passata di Pomodoro Italiana Con Basilico tomaattikastiketta löydät hyvin varustelluista marketeista ja Herkkumurenan verkkokaupasta. Suosittelen tutustumaan koko valikoimaan ja tilaamaan kerralla tarvikkeita useamman ruokailukerran tarpeisiin. Tuotteet ovat artesaanituotteita italialaisilta pientiloilta. Nämä tuotteet ovat myös upeita viemisiä herkkuruoan ystäville.

Kurkkaa Murenan verkkokauppaan tästä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 pientä munakoisoa
  • suolaa myllystä
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 palloa mozzarellaa
  • 700 g Gran Cucina Passata di Pomodoro tomaattikastiketta
  • 1 tl suolaa
  • 100 g parmesaanijuustoa raasteena
Pinnalle:
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi.
  • Laita ne vieretysten työlaudalle tai uunipellille.
  • Ripottele pinnalle hieman suolaa ja anna seistä noin 10 minuuttia. Pyyhi sitten kuivaksi talouspaperilla.
  • Laita vehnäjauhot ja suola lautaselle ja kääntele sekaisin.
  • Käännä munakoisoviipaleet vehnäjauhoissa.
  • Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja paista munakoisoviipaleet molemmin puolin kauniin värisiksi ja nosta sivuun.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Revi mozzarellajuustot paloiksi.
  • Laita reunalliseen uunivuokaan kerroksittain paistetut munakoisoviipaleet, valkosipulinkynnet ja mozzarellapalat.
  • Valuta joukkoon Murena Gran Cucina Passata di Pomodoro tomaattikastike ja ripottele joukkoon hieman suolaa.
  • Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.
  • Paista 200 asteessa 35-45 minuuttia.
  • Koristele melanzane tuoreella basilikalla.
  • Tarjoa!
Melanzane

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: