Nopea tonnikalapasta
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 300 g täysjyvä fusilli-pastaa
- vettä
- suolaa
- 2 prk tonnikalapaloja
- 400 g tomaattimurskaa
- 70 g tomaattipyreetä
- 200 g pakasteherneitä
- 2 valkosipulinkynttä
- 200 g sulatejuustoa TAI
- 200 g smetanaa (vaihtoehto)
- tuoretta basilikaa
- suolaa
- mustapippurirouhetta
Valmistusohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
- Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan.
- Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
- Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa.
- Kiehauta.
- Sekoita valutettu pasta joukkoon.
- Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.
- Tarkista maku!
- Tarjoa nopea tonnikalapasta.