Mac and cheese
- 15 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 400 g makaronia
- vettä
- suolaa
- 6 dl täysmaitoa
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 4 dl cheddarjuustoa raasteena
- 50 g voita sulatettuna
- suolaa
Pinnalle
- ½ dl korppujauhoja
Valmistusohje
- Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä.
- Valuta.
- Laita keitetyt makaronit leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita täysmaito, parmesaaniraaste, cheddarjuustoraaste ja voi keskenään.
- Sekoita keitetyn makaronin kanssa.
- Ripottele pinnalle korppujauhot.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Mac and cheese maistuu sellaisenaan!