Nopea tonnikalapasta yhdelle

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Nopea tonnikalapasta yhdelle
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

72 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan. Tarjoa halutessasi lisäksi juustoraastetta. Tämä sopii erinomaisesti opiskelijoille.

Advertising information

Ainekset

1 annosta
Tonnikalapasta:
  • 5 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • 2 dl pastaa
  • 1 prk tonnikalapaloja öljyssä, öljyineen
  • reilusti tuoretta persiljaa tai muuta yrttiä
  • limepippuria
  • tai sitruunapippuria
  • 2 ½ dl juustokermaa
  • suolaa

Valmistusohje

  • Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta.
  • Lisää joukkoon tonnikalapalat öljyineen.
  • Hienonna lehtipersilja tai muu yrtti ja sekoita joukkoon.
  • Mausta lime-tai sitruunapippurilla.
  • Kaada joukkoon juustokerma, kiehauta.
  • Tarkista maku.
  • Mausta tarvittaessa suolalla.
  • Raasta pinnalle halutessasi juustoraastetta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä