Savuporo-homejuustopiirakka

  • 3 h 40 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

75 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 400 g Myllyn Paras Ruokapiirakkataikina, laktoositon
  • 150 g kylmäsavustettu pororouhe
  • 100 g miniluumutomaatti
  • 150 g sinihomejuustomuru
  • 1 (hienonnettuna) valkosipuli
  • 2 rkl (hienonnettuna) tuore salvia
  • 4 dl kerma
  • 3 kananmuna
  • mustapippurirouhe

Loppuvuoden juhlasesonki kutsuu pöytään nauttimaan pientä suolaista.
Savupororouheella ja homejuustolla täytetty piiras on juhlava ja upean makuinen tarjottava.
Myllyn Paras Ruokapiirakkataikina nopeuttaa valmistusta ja pian keittiössäsi tuoksuukin jo taivaalliselta.

Savuporo-homejuustopiirakka
10 annosta

400 g Myllyn Paras Ruokapiirakkataikina, laktoositon

Täyte:
150 g kylmäsavustettua pororouhetta
100 g miniluumutomaatteja
150 g sinihomejuustomurua
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
2 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
4 dl kermaa
3 munaa
mustapippuria myllystä

Ota ruokapiirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön noin 30-60 minuuttia ennen paistamista.
Laita taikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 26 cm. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Esipaista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.
Ripottele pinnalle kylmäsavustettua pororouhetta, puolitettuja miniluumutomaatteja ja sinihomejuustomurua.
Ripottele pinnalle vielä hienonnettua valkosipulia ja salviaa.
Laita kerma kulhoon, riko joukkoon munat ja mausta mustapippurilla.
Sekoita ja kaada piirastäytteiden päälle.
Paista piirakkaa 200-asteessa keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia.
Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä