Omenavispipuuro
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 5 keskikokoista omenaa
- 1 l vettä
- 1 ½ dl sokeria
- 1 tl kanelia
- 1 ½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Kuori omenat ja poista siemenet. Paloittele omenat ja laita kattilaan.
- Lisää vesi, sokeri ja kaneli. Anna kiehua hiljalleen kunnes omenat pehmenevät.
- Lisää sitten mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
- Anna kiehua hiljalleen vielä noin viisi minuuttia välillä sekoittaen.
- Vatkaa kuohkeaksi ja tarjoa omenavispipuuro mielellään jääkaappikylmänä sellaisenaan tai maidon kanssa.