Naked porkkanakakku

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
naked porkkanakakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Naked porkkanakakku maistuu yhtä ihanalta milloin tahansa. Loppuvuoden porkkanakakkuun voit käyttää mausteeksi myös kanelia tai ripauksen chai-maustetta. Tämä kakku on myös mainio lahjavinkki.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
Piirakkapohja:
  • 3 kananmunaa
  • 2 ½ dl sokeria
  • 4 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea vehnäjauho
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 ½ dl rypsiöljyä
  • 3 keskikokoista porkkanaa
Kuorrutus:
  • 200 g tuorejuustoa TAI
  • 200 g sulatejuustoa (vaihtoehto)
  • 100 g voita TAI
  • 100 g margariinia (vaihtoehto)
  • ¾ dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

  • Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri, vehnäjauhot, kaneli, leivinjauhe ja rypsiöljy. Sekoita.
  • Kuori ja raasta porkkanat ja lisää taikinan joukkoon porkkanaraaste.
  • Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina pitkulaiseen vuokaan tai pyöreään noin 22 cm kakkuvuokaan.
  • Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia tai kunnes taikina ei enää tartu puutikkuun.
  • Kumoa ja anna jäähtyä. Valmista kuorrute.
  • Mittaa tuorejuusto tai sulatejuusto, huoneenlämpöinen voi tai margariini, sekä tomusokeri ja vaniljasokeri keskenään ja vatkaa tasaiseksi.
  • Levitä seos porkkanakakun pinnalle tai väliin ja pinnalle.
  • Koristele kakku halutessasi mielesi mukaan ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
  • Tarjoa naked porkkanakakku sellaisenaan tai vie lahjaksi.
naked porkkanakakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä