Ruokaisat naudanpaistitortut
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras
Valmista herkulliset suolaiset suupalat illanistujaisiin tai pikkujoulupöytään. Voit hyödyntää tähän edelliseltä aterialta jäänyttä perunasosetta tai napata perunasoseen kaupan pakastealtaasta. Valmistuksessa voit käyttää Myllyn Paras Voitaikinalevyjä tai Lehtitaikinalevyjä.
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 500 g Myllyn Paras Voitaikinalevyjä TAI
- 500 g Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (vaihtoehto)
- 3 dl perunasosetta
- 1 kananmuna
- 50 g naudanpaistileikkeleitä TAI
- 50 g kylmäsavuporoleikkeleitä (vaihtoehto)
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- maun mukaan suolaa
- ripaus chilihiutaleita TAI
- chilijauhetta (vaihtoehto)
Voiteluun:
- 1 kananmuna
Valmistusohje
- Laita voitaikinalevyt tai lehtitaikinalevyt vieretysten sulamaan työlaudalle.
- Valmista sillä välin täyte.
- Laita valmis perunasose kulhoon ja riko joukkoon kananmuna.
- Hienonna naudanpaistileikkeet tai kylmäsavuporoleikkeet hienoksi ja laita perunasoseen joukkoon.
- Hienonna sekaan myös persilja, suola ja chilihiutaleet tai chilijauhe.
- Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
- Leikkaa voitaikina- tai lehtitaikinalevyt kahteen osaan ja leikkaa jokaiseen neliöön keskelle ristin mallinen viilto.
- Nosta keskellä olevat kulmat kohti ulkonurkkaa siten, että voit kääntää puolestaan alkuperäiset ulkonurkat sisälle pohjaksi, niin että saat levystä kupin.
- Täytä kupit täytteellä, voitele taikinaosat rikotulla kananmunalla ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
- Nauti naudanpaistitortut hyvässä seurassa.