Krakovanmakkara-jyväpastavuoka
- 20 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 rkl rypsiöljy
- 2-3 salottisipuli
- 250 g krakovanmakkara
- 2 porkkana
- 200 g punakaali
- 1 ½ dl Myllyn Paras Jyväpasta
- 2 laakerinlehti
- 1 kasvisliemikuutio
- mustapippurirouhe
- ½-1 tl kuivattu timjami
- 7 ½ dl punajuurimehu
- 3 dl vesi
- maun mukaan suola
Halloweeniinkin sopiva ruoka valmistetaan krakovanmakkarasta ja pienijyväisestä jyväpastasta. Nesteenä käytetään punajuurimehua, joka antaa ruoalle villin värin.
Ruoka sopii loistavasti juuri syksyn ruokapöytään.
Krakovanmakkara-jyväpastavuoka
4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
2-3 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
250 g krakovanmakkaraa
2 porkkanaa
200 g punakaalia
1 ½ dl Myllyn Paras jyväpastaa
2 laakerinlehteä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
½-1 tl kuivattua timjamia
7 ½ dl punajuurimehua
3 dl vettä
mustapippuria myllystä
(suolaa maun mukaan)
Kuumenna öljy padassa ja lisää hienonnetut salottisipulit ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele hetki.
Paloittele krakovanmakkarat ja lisää joukkoon. Kääntele kunnes saavat hieman väriä.
Paloittele porkkanat ja suikaloi punakaali. Lisää joukkoon ja kääntele hetki. Lisää jyväpasta, laakerinlehdet, kasvisliemikuutio, mustapippuria myllystä, timjamia ja punajuurimehu ja vesi. Rouhi joukkoon mustapippuria. Hauduta hiljalleen kannen alla. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa maun mukaan.
Koristele ruoka tuoreella timjamilla tai persiljalla.
Tarjoa!