Nakkikeitto
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 2- 2½ l vettä
- 2 lihaliemikuutiota
- 1 laakerinlehti
- 10 mustapippuria
- 3 porkkanaa
- 200 g juuriselleriä
- 200 g palsternakkaa
- 1-2 sipulia
- 700 g bataattia
- 100 g pastaa
- 500 g nakkeja
- mausteseosta
- suolaa
- tuoretta persiljaa
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot, laakerinlehti ja mustapippurit. Kiehauta.
- Kuori ja kuutioi juurekset, silppua sipuli.
- Lisää kiehuvaan liemeen ensin porkkanat, juurisellerit, palsternakka ja sipuli, anna kiehua viitisen minuuttia.
- Lisää sitten bataattikuutiot ja hetken päästä pasta.
- Kun juurekset ovat lähes kypsiä, laita joukkoon nakit.
- Mausta Pasta Rossa mausteseoksella. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Silppua keiton pinnalle persiljaa tai muuta tuoretta yrttiä.
- Tarjoa nakkikeitto heti!