Nakkikeitto

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

55 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Keittoruoat ovat edullisia valmistaa ja ne kypsyvät nopeasti. Nakkikeitto maistuu perheen pienimmille ja varsinkin kylmänä talvipäivänä.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2- 2½ l vesi
  • 2 lihaliemikuutio
  • 1 laakerinlehti
  • 10 mustapippuri
  • 3 porkkana
  • 200 g juuriselleri
  • 200 g palsternakka
  • 1-2 sipuli
  • 700 g bataatti
  • 100 g pasta
  • 500 g nakki
  • Santa Maria Pasta Rossa
  • suola
  • tuore persilja

Ohje

  • Mittaa kattilaan vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot, laakerinlehti ja mustapippurit. Kiehauta.
  • Kuori ja kuutioi juurekset, silppua sipuli.
  • Lisää kiehuvaan liemeen ensin porkkanat, juurisellerit, palsternakka ja sipuli, anna kiehua viitisen minuuttia.
  • Lisää sitten bataattikuutiot ja hetken päästä pasta.
  • Kun juurekset ovat lähes kypsiä, laita joukkoon nakit.
  • Mausta Pasta Rossa mausteseoksella. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
  • Silppua keiton pinnalle persiljaa tai muuta tuoretta yrttiä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: