Nakkikeitto
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 2- 2½ l vesi
- 2 lihaliemikuutio
- 1 laakerinlehti
- 10 mustapippuri
- 3 porkkana
- 200 g juuriselleri
- 200 g palsternakka
- 1-2 sipuli
- 700 g bataatti
- 100 g pasta
- 500 g nakki
- Santa Maria Pasta Rossa
- suola
- tuore persilja
Ohje
- Mittaa kattilaan vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot, laakerinlehti ja mustapippurit. Kiehauta.
- Kuori ja kuutioi juurekset, silppua sipuli.
- Lisää kiehuvaan liemeen ensin porkkanat, juurisellerit, palsternakka ja sipuli, anna kiehua viitisen minuuttia.
- Lisää sitten bataattikuutiot ja hetken päästä pasta.
- Kun juurekset ovat lähes kypsiä, laita joukkoon nakit.
- Mausta Pasta Rossa mausteseoksella. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Silppua keiton pinnalle persiljaa tai muuta tuoretta yrttiä.