Pekoni-kasvispannu

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pekoni-kasvispannu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pekoni-kasvispannun on herkkulinen grilliruoka, joka valmistuu helposti grillivuoassa tai muurinpohjapannulla. Ruoan lisäkkeen voit toki valmistaa myös näppärästi paistinpannulla.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 170 g pekonia
  • 2 sipulia lohkoina
  • 4-5 isoa kypsää perunaa
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 200 g herkkusieniä
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2-3 rkl soijakastiketta
  • mustapippuria
  • kuivattua timjamia
  • 6 kpl makkaraa

Valmistusohje

  • Paloittele pekoni. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja kuutioi perunat.
  • Leikkaa kesäkurpitsa ja herkkusienet lohkoiksi. Puolita miniluumutomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Laita pekoni kuumalle pannulle tai grillivuokaan. Kääntele, kunnes pekoni on rapeaa.
  • Lisää sipulit, perunat, kesäkurpitsa, herkkusienet ja tomaatit.
  • Kääntele kunnes ainekset ovat kuumentuneet.
  • Mausta valkosipulilla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja timjamilla. Tarkista maku.
  • Grillaa lopuksi upean mehevät makkarat ja tarjoa pekoni-kasvispannun kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä