Pekoni-kasvispannu
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 170 g pekonia
- 2 sipulia lohkoina
- 4-5 isoa kypsää perunaa
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 200 g herkkusieniä
- 200 g miniluumutomaatteja
- 4 valkosipulinkynttä
- 2-3 rkl soijakastiketta
- mustapippuria
- kuivattua timjamia
- 6 kpl makkaraa
Valmistusohje
- Paloittele pekoni. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja kuutioi perunat.
- Leikkaa kesäkurpitsa ja herkkusienet lohkoiksi. Puolita miniluumutomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Laita pekoni kuumalle pannulle tai grillivuokaan. Kääntele, kunnes pekoni on rapeaa.
- Lisää sipulit, perunat, kesäkurpitsa, herkkusienet ja tomaatit.
- Kääntele kunnes ainekset ovat kuumentuneet.
- Mausta valkosipulilla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja timjamilla. Tarkista maku.
- Grillaa lopuksi upean mehevät makkarat ja tarjoa pekoni-kasvispannun kanssa.