Kermainen pyttipannu

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kermainen pyttipannu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Muistatko nostalgiaruoan, kermaisen pyttipannun? Voit tuunata ruokaa tähän päivään ja hyödyntää erilaisia maustettuja ruokakermoja tai lisätä joukkoon kasviksia. Lehtikaali antaa ruokaan kivaa rakennetta ja makua. Kokeile!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 170 g pekonia
  • 8-12 keskikokoista kypsää perunaa
  • 1 sipuli
  • ½ pieni kesäkurpitsa
  • 400 g nakkeja
  • muutama lehti lehtikaalia
  • tuoretta persiljaa
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2-3 dl juustoista ruokakermaa

Valmistusohje

  • Leikkaa pekoni viipaleiksi.
  • Kuori perunat halutessasi.
  • Leikkaa perunat suupalan kokoisiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
  • Paloittele nakit.
  • Poista lehtikaalin lehdistä lehtiruodit ja leikkaa lehtikaali paloiksi.
  • Laita kylmälle pannulle ensin pekonit ja paista kunnes näyttävät hyvältä.
  • Lisää joukkoon perunat, sipuli, kesäkurpitsa ja nakit. Kääntele hetki.
  • Lisää lehtikaali ja kääntele, kunnes se alkaa pehmetä.
  • Mausta ruoka suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää juustoinen ruokakerma ja kiehauta.
  • Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa!
  • Tarjoa kermainen pyttipannu heti!
kermainen pyttipannu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä