Kermainen pyttipannu
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 170 g pekonia
- 8-12 keskikokoista kypsää perunaa
- 1 sipuli
- ½ pieni kesäkurpitsa
- 400 g nakkeja
- muutama lehti lehtikaalia
- tuoretta persiljaa
- maun mukaan suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2-3 dl juustoista ruokakermaa
Valmistusohje
- Leikkaa pekoni viipaleiksi.
- Kuori perunat halutessasi.
- Leikkaa perunat suupalan kokoisiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
- Paloittele nakit.
- Poista lehtikaalin lehdistä lehtiruodit ja leikkaa lehtikaali paloiksi.
- Laita kylmälle pannulle ensin pekonit ja paista kunnes näyttävät hyvältä.
- Lisää joukkoon perunat, sipuli, kesäkurpitsa ja nakit. Kääntele hetki.
- Lisää lehtikaali ja kääntele, kunnes se alkaa pehmetä.
- Mausta ruoka suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää juustoinen ruokakerma ja kiehauta.
- Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa!
- Tarjoa kermainen pyttipannu heti!