Chorizo-pyttipannu
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkumaa
Chorizonakeista valmistat helposti ja nopeasti ihanan kesäpyttärin muurinpohjapannulla tai grilliparilalla. Hyödynnä chorizo-pyttipannuun edelliseltä aterialta ylijääneet perunat. Tämän ruoan kruunaa Herkkumaa kurkkusalaatti tai sinappikurkkusalaatti, jotka on valmistettu kotimaisilla tiloilla kasvatetuista kurkuista. Uusi sato alkaa olla purkitettu. Voit ostaa näitä salaatteja pieneen tilaan menevissä pinottavissa pakkauksissa tai isommissa lasipurkeissa.
Lisää ihania Herkkumaa -reseptejäAdvertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 330 g Herkkumaa kurkkusalaattia TAI
- 330 g Herkumaa sinappikurkkusalaattia (vaihtoehto)
- 1 kg kypsiä varhaisperunoita
- 250 g herkkusieniä tai muita sieniä
- 1 paprika
- 1-2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 300 g chorizonakkeja
- 3 rkl rypsiöljyä
- ½ tl chilihiutaleita
- mustapippuria myllystä
- suolaa
- 4-6 kananmunaa
Lisäksi:
- ½-1 ruukku persiljaa tai muuta yrttiä
Valmistusohje
- Ota esille ainekset. Voit käyttää joko Herkkumaan kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia.
- Paloittele kypsät varhaisperunat kuorineen suupaloiksi. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi tai lohkoiksi.
- Paloittele paprika. Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet.
- Leikkaa sipulit viipaleiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele chorizonakit.
- Kuumenna rypsiöljy muurinpohjapannulla tai parilalla. Paista ensin chorizonakit ja lisää sitten muut ainekset.
- Kääntele kovalla lämmöllä ja mausta vielä chilihiutaleilla, mustapippurilla ja suolalla.
- Lisää loppuvaiheessa purkillinen Herkkumaa kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia ja kuumenna sekoittaen.
- Tarkista maku. Paista seuraksi kananmunat ja ripottele pinnalle tuoretta, hienonnettua persiljaa tai muuta yrttiä.