Uunimakkara

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

72 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 2-4 Annosta
Uunimakkara

Milloin viimeksi olet valmistanut uunimakkaraa? Uunimakkara kuuluu suomalaisten suosikkiruokiin. Tämä resepti on julkaistu Suomalaisten kotiruokasuosikit -kirjassa. Kirja sisältää nimensä mukaisesti suomalaisten arjessa eniten valmistamia ruokia.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 500 g lenkkimakkaraa
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • tai kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl sinappia
  • 150 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Poista lenkkimakkarasta keinosuoli ja leikkaa ne halutessasi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
  • Viillä makkaraan viiltoja ja laita niihin tomaatteja ja sinappia.
  • Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  • Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut sopivasti pinnalle.
  • Nauti uunimakkara esimerkiksi perunasoseen kanssa.

Kauppalista

Yhteistyössä