Uunimakkara kasviksilla
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 310/250 g kidneypapu
- 500 g lenkkimakkara
- 250 g kirsikkatomaatti
- 1 punasipuli
- 200 g herkkusieni
- 200 g Chili-paprikatuorejuusto
Uunimakkara on suomalaisten buffetpöytien suosikkiruokaa. Milloin viimeksi olet valmistanut sitä itse? Tällä reseptillä valmistaessa saat myös lisukkeet kätevästi yhdellä kertaa.
Uunimakkara
2-4 annosta
310/250 g punaisia kidneypapuja
500 g lenkkimakkaraa
250 g kirsikkatomaatteja
1 iso punasipuli lohkoina
200 g herkkusieniä
200 g chili-paprikatuorejuustoa
Laita kidneypavut reunalliseen uunivuokaan.
Poista lenkkimakkarasta kuori ja laita se makkarat uunivuokaan. Leikkaa makkaraan viiltoja.
Laita makkaroiden keskelle kirsikkatomaatit. Kuori punasipuli ja leikkaa lohkoiksi. Laita lohkot uunivuokaan yhdessä lohkottujen herkkusienten kanssa.
Leikkaa chili-paprikatuorejuusto paloiksi ja painele makkaraan leikattuihin viiltoihin.
Paista 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
Tarjoa halutessasi peruna- tai bataattisoseen kanssa.