Uunimakkara kasviksilla

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Uunimakkara kasviksilla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Uunimakkara on suomalaisten buffetpöytien suosikkiruokaa. Milloin viimeksi olet valmistanut sitä itse? Tällä reseptillä valmistaessa saat myös lisukkeet kätevästi yhdellä kertaa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 310/250 g kidneypapuja
  • 500 g lenkkimakkaraa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 200 g herkkusieniä
  • 200 g chili-paprikatuorejuustoa

Valmistusohje

  • Laita kidneypavut reunalliseen uunivuokaan.
  • Poista lenkkimakkarasta kuori ja laita se makkarat uunivuokaan. Leikkaa makkaraan viiltoja.
  • Laita makkaroiden keskelle kirsikkatomaatit. Kuori punasipuli ja leikkaa lohkoiksi. Laita lohkot uunivuokaan yhdessä lohkottujen herkkusienten kanssa.
  • Leikkaa chili-paprikatuorejuusto paloiksi ja painele makkaraan leikattuihin viiltoihin.
  • Paista 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
  • Tarjoa halutessasi uunimakkara peruna- tai bataattisoseen kanssa.
Uunimakkara

Saatat pitää myös...

Katso myös perinteisempi versio uunimakkarasta

Uunimakkara

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: