Persikkachutney

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
persikkachutney
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Milloin viimeksi olet keittänyt herkullisen chutneyn? Hedelmäosastojen persikat valmistat upeaksi lisäkkeeksi, jota voit tarjota lihan, kanan tai vaikka juustojen seurana. Persikkachutney sopii loppuvuoden syötäväksi lahjaksikin.

Advertising information

Video: Persikkachutney

Ainekset

1 (purkki) annosta
  • 1 pieni sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 mieto punainen chili
  • 5 persikkaa
  • 1 rkl inkiväärimurskaa
  • 1 dl vettä
  • ½ dl omenaviinietikkaa tai muuta vaaleaa viinietikkaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ½ dl hillosokeria

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna chili.
  • Kuori persikat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  • Laita ainekset kasariin ja lisää joukkoon inkiväärimurska, vesi, omenaviinietikka ja mustapippuria myllystä. Kiehauta.
  • Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 10 minuuttia.
  • Laita puhtaaseen kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
persikkachutney

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä