Persikkachutney
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Persikkachutney
Ainekset
1 (purkki) annosta
- 1 pieni sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 mieto punainen chili
- 5 persikkaa
- 1 rkl inkiväärimurskaa
- 1 dl vettä
- ½ dl omenaviinietikkaa tai muuta vaaleaa viinietikkaa
- mustapippuria myllystä
- 1 ½ dl hillosokeria
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna chili.
- Kuori persikat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Laita ainekset kasariin ja lisää joukkoon inkiväärimurska, vesi, omenaviinietikka ja mustapippuria myllystä. Kiehauta.
- Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 10 minuuttia.
- Laita puhtaaseen kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
