Kiuasmakkara

  • 5 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

71 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Suuntasimme viikonlopuksi etelän hälystä Keski-Suomeen, mukaan nappasin kiukaalle ja hiillokselle tarkoitettuja makkarapusseja. Myöhään illalla perillä ollessamme oli kätevää valmistaa nopea iltapala saunan kiukaalla, ihana perinteinen kiuasmakkara.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 1 pkt lenkkimakkaraa
  • 1 tomaatti
  • muutama viipale juustoa
  • sinappia

Valmistusohje

  • Tee lenkkimakkaraan viiltoja ja laita niihin juustoa, tomaattia ja halutessasi sinappia.
  • Laita makkara kiuaspussiin, voit lorauttaa joukkoon myös hieman olutta.
  • ussiin voi kätkeä myös tuoreita tai pakastettuja vihanneksia.
  • Sulje pussin suu tiukasti kiinni ja nosta kuumalle kiukaalle.
  • Kypsennä noin 20 minuuttia.
  • Avaa pussi varoen, sillä pussista tulee kuumaa höyryä.
  • Tarjoa kiuasmakkara heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä