Savulohivohvelit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Makuja
Suolaiset vohvelit ovat ihania lounaana, iltapalana ja illanistujaisissa. Laita täytteet jo taikinaan. Vohvelit ovat herkullisia sellaisenaankin, mutta voit viimeistellä ne myös samoilla aineksilla joita olet laittanut taikinaan. Savulohivohvelit on helppo tuunata omaan makuun sopivaksi.
Advertising information
Video: Savulohivohvelit
Ainekset
12 annosta
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- ¾ tl suolaa
- 1 tl suolaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 100 g kylmäsavulohta
- pieni paprikaa
- ½ dl rypsiöljyä
Pinnalle:
- 200 g smetanaa
- 1-2 punasipulia
- 200 g kylmäsavulohta
- tilliä
Valmistusohje
- Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
- Lisää suola ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi.
- Hienonna kylmäsavulohi ja paprika pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon öljyn kanssa.
- Anna mielellään turvota hetki.
- Kuumenna vohvelirauta ja laita kauhallinen taikinaa keskelle rautaa.
- Paista ruokaisat lohivohvelit ja tarjoa smetanan, punasipulinrenkaiden ja kylmäsavulohen kanssa.
- Koristele tillillä.