Savulohivohvelit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Savulohivohvelit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Suolaiset vohvelit ovat ihania lounaana, iltapalana ja illanistujaisissa. Laita täytteet jo taikinaan. Vohvelit ovat herkullisia sellaisenaankin, mutta voit viimeistellä ne myös samoilla aineksilla joita olet laittanut taikinaan. Savulohivohvelit on helppo tuunata omaan makuun sopivaksi.

Advertising information

Video: Savulohivohvelit

Ainekset

12 annosta
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • ¾ tl suolaa
  • 1 tl suolaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 100 g kylmäsavulohta
  • pieni paprikaa
  • ½ dl rypsiöljyä
Pinnalle:
  • 200 g smetanaa
  • 1-2 punasipulia
  • 200 g kylmäsavulohta
  • tilliä

Valmistusohje

  • Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
  • Lisää suola ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi.
  • Hienonna kylmäsavulohi ja paprika pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon öljyn kanssa.
  • Anna mielellään turvota hetki.
  • Kuumenna vohvelirauta ja laita kauhallinen taikinaa keskelle rautaa.
  • Paista ruokaisat lohivohvelit ja tarjoa smetanan, punasipulinrenkaiden ja kylmäsavulohen kanssa.
  • Koristele tillillä.
Savulohivohvelit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä