Makkarastroganoff
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 200-300 g makkaraa
- 1 sipuli
- 2 rkl voita
- ¼ dl vehnäjauhoja
- 3 dl vettä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl sinappia
- ½ tl suolaa
- 1-2 maustekurkkua
- ½ dl smetanaa
- mustapippuria rouheena
Valmistusohje
- Mikäli käytät lenkkimakkaraa, kuori keinosuoli ja paloittele makkara pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuumenna voi pannulla ja paista sipuli ja makkarat käännellen, kunnes saavat kauniin värin pintaan.
- Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kääntele.
- Lisää vesi, tomaattipyree ja sinappi. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike sakenee. Mausta suolalla ja tarkista maku.
- Paloittele maustekurkut pieniksi kuutioiksi ja lisää smetanan kanssa joukkoon.
- Rouhi mausteeksi mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen vielä noin 5 minuuttia ja tarkista maku.
- Tuunaa makkarasroganoff!
- Kokeile erilaisia makkaroita. Chorizomakkarasta saat tulisemman kastikkeen. Voin tilalla voit käyttää myös margariinia, rypsiöljyä tai avokadoöljyä. Voit käyttää tomaattipyreetä enemmänkin, jolloin saat punertavamman kastikkeen. Mausta mielesi mukaan vaikka chilillä.