Pyttipannu

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pyttipannu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Sivustouudistuksen yhteydessä huomasimme että tämä, perinteinen arkiherkku, puuttuu sivustolta!
Pyttipannu on mainio kaikille tuttu ruoka, johon on hyvä käyttää edelliseltä ruoalta ylijääneet perunat ja muut jääkaapin yksinäisyyttä huutavat ruoanjämät.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 8 keskikokoista perunaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 300 g nakkeja
  • 3 rkl voita TAI
  • rypsiöljyä
  • maun mukaan yrttisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta persiljaa TAI
  • tuoretta lehtipersiljaa (vaihtoehto)
  • 2 kananmunaa
  • ripaus yrttisuolaa

Ohje

  • Kuori kypsät perunat ja paloittele sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Paloittele nakit.
  • Kuumenna voi tai rypsiöljy pannulla ja paista perunat, sipuli ja valkosipulinkynnet kauttaaltaan.
  • Lisää nakkipalat ja paista kauniin värisiksi.
  • Mausta yrttisuolalla maun mukaan.
  • Paista kananmunat pannulla tai lettupannulla molemmin puolin. Mausta ripauksella yrttisuolaa.
  • Tarjoa kananmunat pyttipannun kanssa.
  • Tarjoa seuraksi halutessasi ketsuppia, maustekurkkuja ja punajuuria.
Pyttipannu

Kauppalista

Hellapoliisi Lifestyle

Yhteistyö Laiturilla.fi
Oma mökkilaituri Etelä-Savossa

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: