Hedelmäinen kääretorttu

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Hedelmäinen kääretorttu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras kanssa.

Kääretortusta valmistat helposti kakun, leivoksia tai vaikka jäätelökakun. Vain mielikuvitus on rajana. Kääretorttu valmistuu nopeasti ja se on myös mainio juhlien varatarjottava. Tämä kääretorttu sopii pääsiäispöytään tai kevään juhlahetkiin. Koristele ja täytä kääretorttu omien mieltymysten mukaan.

Advertising information

Ainekset

15 annosta
Kääretorttupohja:
  • 4 kananmunaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 ½ dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita Vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
Täyte:
  • 350 g kiivi-hedelmähilloa tai muuta hedelmähilloa
  • 2 banaania
  • 200 g vaniljatuorejuustoa
  • 1 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • keltaista elintarvikeväriä
  • vihreää elintarvikeväriä
  • pieniä vaahtokarkkeja
  • muutama marenki
  • tuoretta sitruunamelissaa

Ohje

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele varoen joukkoon.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  • Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
  • Kumoa torttulevy leivinpaperille ja anna jäähtyä hetki.
  • Levitä pinnalle hillo.
  • Soseuta banaanit ja sekoita tuorejuuston ja vaniljasokerin kanssa keskenään.
  • Levitä seos hillon päälle.
  • Kääri torttu rullalle ja siirrä tarjoiluvadille.
  • Vaahdota kuohukerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
  • Jaa kerma kahteen osaan ja värjää toinen vihreällä ja toinen keltaisella värillä.
  • Levitä kermat tortun pinnalle haluamallasi tavalla.
  • Koristele pienillä vaahtokarkeilla, murennetulla marengilla ja sitruunamelissalla.
Hedelmäinen kääretorttu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: