Lehtevät vaniljaruudut

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 500 g Myllyn Paras Lehtevä Kaurataikinalevy
  • 1 kananmuna
  • raesokeri
  • 2 ½ dl vaniljakreemijauhe
  • 2 ½ dl vesi
  • (vaihtoehto) maito
  • 1 dl puolukka

Oletko jo huomannut kaupan pakastealtaassa Myllyn Paras Lehtevät kaurataikinalevyt? Herkulliset lehtevät kaurataikinalevyt sopivat suolaiseen ja makeaan leivontaan. Nämä lehtevät vaniljaruudut maistuvat herkulliselta kahvipöydässä. Puolukoiden tilalla voit halutessasi käyttää myös muita marjoja. Halutessasi voit sipaista marjojen päälle hyytelösokerista ja vedestä kiehautettua lientä.

Lehtevät vaniljaruudut
10 kpl

500 g Myllyn Paras Lehteviä Kaurataikinalevyjä
1 kananmuna
raesokeria
2 ½ dl vaniljakreemijauhetta
2 ½ dl vettä tai maitoa
1 dl puolukoita

Ota Lehtevät kaurataikinalevyt sulamaan noin tunti ennen paistamista.
Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan ja voitele levyt kananmunalla. Ripottele reunoille raesokeria.
Paista 200-225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes ovat kauniin värisiä.
Valmista sillä välin vaniljakreemi. Sekoita vaniljakreemijauhe ja vesi tai maito keskenään ja anna seistä hetki. Mikäli seos tuntuu löysältä, voit lisätä vaniljakreemijauhetta sen verran, että seos muuttuu sopivan kiinteäksi.
Pursota vaniljakreemiä pinnalle ja ripottele päälle tuoreita tai pakastettuja puolukoita.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä