Konvehtitortut
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevy
- 10 suklaakonvehti
- 1 kananmuna
Pinnalle:
- ½ dl tomusokeri
- sokeroimaton kaakaojauhe
Pikaiseen makeanhimoon tai yllätysvieraille leivot nopeasti helpot konvehtitortut, joiden sisältä löytyy suklainen yllätys. Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä.
Konvehtitortut
10 kpl
1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
10 suklaakonvehtia
1 kananmuna
Pinnalle:
½ dl tomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita ne vieretysten työlaudalle tai leivonta-alustalle ja leikkaa kahteen osaan, jotta saat neliöitä. Ota sitten pyöreällä muotilla ympyrät neliöistä. Laita jokaisen ympyrän keskelle suklaakonvehti ja käännä tortut puolikuun muotoon. Painele reunat kiinni ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele rikotulla kananmunalla ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle halutessasi tomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta.