Konvehtitortut

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevy
  • 10 suklaakonvehti
  • 1 kananmuna
Pinnalle:
  • ½ dl tomusokeri
  • sokeroimaton kaakaojauhe

Pikaiseen makeanhimoon tai yllätysvieraille leivot nopeasti helpot konvehtitortut, joiden sisältä löytyy suklainen yllätys. Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä.

Konvehtitortut
10 kpl

1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
10 suklaakonvehtia
1 kananmuna

Pinnalle:
½ dl tomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita ne vieretysten työlaudalle tai leivonta-alustalle ja leikkaa kahteen osaan, jotta saat neliöitä. Ota sitten pyöreällä muotilla ympyrät neliöistä. Laita jokaisen ympyrän keskelle suklaakonvehti ja käännä tortut puolikuun muotoon. Painele reunat kiinni ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele rikotulla kananmunalla ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle halutessasi tomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä