Mustatorvisienikeitto

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Mustatorvisienikeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

81 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Nyt on metsäsienten aika. Tällä reseptillä voit valmistaa mitä tahansa sienikeittoa, kunhan varmistat, että sienet on tarvittaessa ryöpätty ensin. Maukkaat mustatorvisienet tekevät tästä keitosta erityisen maistuvan ja herkullisen.

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 50 g voita
  • 200 g mustatorvisieniä hienonnettuna
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • mustapippuria rouheena
  • 100-200 g sulatejuustoa TAI
  • 100-200 g tuorejuustoa (vaihtoehto)
  • suolaa tarvittaessa

Valmistusohje

  • Kuumenna voi kattilassa.
  • Lisää mustatorvisienet ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Kääntele, kunnes sienet ovat pehmenneet.
  • Lisää joukkoon vehnäjauhot ja kääntele.
  • Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mustapippuria myllystä.
  • Lisää lopuksi sulatejuusto tai tuorejuusto ja anna keiton kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia usein hämmentäen..
  • Tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa suolaa.
  • Tarjoa mustatorvisienikeitto tuoreen leivän kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: