Juustoinen jauhelihakeitto
- 20 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- n. 1,5 l vettä
- 10 mustapippuria
- 1-2 kpl laakerinlehtiä
- 800 g perunoita
- 500 g keittojuureksia
- 400 g jauhelihaa
- suolaa
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- paprikajauhetta
- currya
- 100 g pippurituorejuustoa
- persiljaa
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan vesi, lisää joukkoon laakerinlehdet ja pippurit. Lisää kiehuvaan veteen perunat ja hetken päästä keittojuurekset.
- Paista sillä aikaa pannulla jauheliha ja sipuli, mausta suolalla, valkosipulilla, paprikajauheella ja currylla.
- Lisää loppuvaiheessa jauhelihaseos ja tuorejuusto. Kuumenna.
- Ripottele joukkoon tuoretta persiljaa tai korianteria.
- Nauti juustoinen jauhelihakeitto heti.