Juustoinen jauhelihakeitto

  • 20 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

34 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Juustoinen jauhelihakeitto on periaatteessa ihan perusjauhelihakeitto. Muutama lisämauste ja tuorejuusto tekevät ihmeitä ihan tavallisellekin ruoalle.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • n. 1,5 l vettä
  • 10 mustapippuria
  • 1-2 kpl laakerinlehtiä
  • 800 g perunoita
  • 500 g keittojuureksia
  • 400 g jauhelihaa
  • suolaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • paprikajauhetta
  • currya
  • 100 g pippurituorejuustoa
  • persiljaa

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan vesi, lisää joukkoon laakerinlehdet ja pippurit. Lisää kiehuvaan veteen perunat ja hetken päästä keittojuurekset.
  • Paista sillä aikaa pannulla jauheliha ja sipuli, mausta suolalla, valkosipulilla, paprikajauheella ja currylla.
  • Lisää loppuvaiheessa jauhelihaseos ja tuorejuusto. Kuumenna.
  • Ripottele joukkoon tuoretta persiljaa tai korianteria.
  • Nauti juustoinen jauhelihakeitto heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: