Broileri-nachopaistos

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

39 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Video: Broileri-nachopaistos

Ainekset

6 annosta
  • 1-2 rkl öljy
  • 400 g broilerin fileepihvi
  • tacomauste
  • tomaattisalsa
  • 2-3 valkosipulinkynsi
  • 400 g favapapu
  • 400 g nacho
  • 300 g juustodippi
  • 100-150 g juustoraaste
  • jalapeno
  • creme fraiche
  • guacamole

Meksikolaishenkinen illanistujaistarjoilu valmistuu helposti ja nopeasti. Maistuu hyvin erityisesti nuorten illanvietossa raikkaan salaatin kanssa.

Nacho-broileripaistos
6 annosta

1-2 rkl öljyä
400 g (8-12 kpl) Kariniemen Kananpojan ohuen ohut fileepihvi (maustamaton)
tacomaustetta tai vastaavaa mausteseosta maun mukaan
300 g meksikolaisittain maustettua tomaattisalsaa
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g favapapuja
400 g nachoja
300 g valmista juustodippiä
100-150 g juustoraastetta

Lisäksi:
raikasta salaattia ja jalapenoja
, sekä creme fraichea ja guacamolea

Paista Kananpojan ohuen ohuet fileepihvit kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin.
Mausta tacomausteella. Lisää joukkoon tomaattisalsa ja favapavut, kuumenna.

Kaada nachot laakeaan uunivuokaan. Levitä päälle juustodippi.
Lado Kananpojan ohuen ohuet fileepihvit vieretysten nachojen päälle.
Kaada pinnalle kastike.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kuumenna 200 asteessa uunissa parikymmentä minuuttia.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä