Mureaa porsaanfileetä ja kauden kasviksia meksikolaisittain

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Hookoo

Nyt herkutellaan kunnon lihalla! HK Viljaporsaan Jättipihvi Santa Fe on todellinen grilliherkku. Jättipihvi on pitkittäin aukaistu ja lankuksi nuijittu jaettava pihvi porsaan sisäfileestä.
HK Viljaporsaan Jättipihvi Santa Fe kuuluu kesän Ameriikan maut sarjaan, joista muut tuotteet ovat: HK Viljaporsaan Baby Back Ribs Carolina, HK Viljaporsaan Sisäfilee Alabama, HK Viljaporsaan Grilliseiväs Ulkofileestä Texas, HK Viljaporsaan Grillipekoni Vartaassa ja HK Viljaporsaan Grillipekoni & Grillauskastike.
Nauti HK Viljaporsaan Jättipihvi Santa Fe meksikolaiseen tapaan värikkäiden vihannesten kanssa. Kasviksina voit käyttää myös muita kauden kasviksia. Valmista ateria grillissä, uunissa tai parilapannulla liedellä. Tiesithän, että HK-merkkiset tuotteet ovat aina suomalaista lihaa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 pakkaus HK Viljaporsaan Jättipihvi Santa Fe
Lisäksi:
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punainen chilipaprika
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipuli
  • 200 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • savupaprikajauhetta
  • nachoja
Lisäksi:
  • ranskankermaa
  • 300 g cheddarjuustoa
  • 1 dl kuohukermaa

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Paloittele sillä välin kasvikset.
  • Halkaise paprikat, poista siemenet ja kanta ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi.
  • Paloittele kesäkurpitsa reiluiksi suupaloiksi.
  • Halkaise chilipaprika, poista siemenet ja hienonna. Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi.
  • Kuori valkosipulinkynnet ja murskaa valkosipulinkynsiä hieman veitsen lavalla, mutta älä hienonna.
  • Laita ainekset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai grilliparilalle. Pikkutomaatit voit laittaa kokonaisina.
  • Lorauta halutessasi joukkoon hieman oliiviöljyä. Mausta suolalla ja savupaprikajauheella kevyesti.
  • Grillaa kasvikset uunissa grillivastuksella tai parilapannulla ulkogrillissä. Lisää loppuvaiheessa kasvisten joukkoon hieman nachoja ja anna niiden kuumentua.
  • Paista jättipihvi molemmin puolin kovalla lämmöllä pannulla tai grillissä välillä käännellen yhteensä noin 15 minuuttia.
  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Kääri liha folioon hetkeksi ennen leikkaamista. Näin liha pysyy mehevänä.
  • Valmista juustokastike.
  • Raasta cheddarjuusto tai leikkaa pieniksi paloiksi kattilaan.
  • Kaada joukkoon kerma. Sulata miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut.
  • Tarjoa lihan seurana grillattuja kasviksia, ranskankermaa ja juustokastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: