Herkkuvati illanistujaisiin

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 200 g HK Popsi® Pikku Lihapullat
  • 200 g HK Popsi® Mini Corndog
  • 300 g HK Popsi® Pikkuprinssi®
Lisäksi:
  • 100-200 g miniluumutomaatti
  • 4 kpl tuore viikuna
  • 200 g savujuusto
  • terttu viinirypäle
  • ½ tuore kurkku
  • ½ galia meloni
  • 1 sharon
Perunasalaatti:
  • 8 kiinteämaltoinen peruna
  • 1 punasipuli
  • (vaihtoehto) keltasipuli
  • 1 omena
  • 15-20 kpl minikurkku
  • 1 dl maustamaton jogurtti
  • 1 dl majoneesi
  • ½ punainen chilipaprika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • tuore persilja

Perinteiset vuoden vaihteen herkut löytyvät nyt helposti pienistä värikkäistä pusseista. Hk Popsi® Pikku Lihapullat, HK Popsi® Mini Corndog ja Hk Popsi® Pikkuprinssi® ovat erinomainen valinta pikkusuolaisten tarjoiluun, sillä nämä tuotteet ovat mukavan pieniä ja sopivat illanistujaistarjoiluun ja vuoden vaihteen juhlintaan. Tarjoa kylmänä tai lämmitä uunissa. Mikäli valmistat seuraksi herkullisen perunasalaatin, aloita siitä.

Herkkuvati illanistujaisiin
4 annosta

200 g (n. 28 kpl) Hk Popsi® Pikku Lihapullat
200 g (n. 20 kpl) HK Popsi® Mini Corndog
300 g (n. 30 kpl) Hk Popsi® Pikkuprinssi®

Lisäksi:
100-200 g miniluumutomaatteja
4 kpl viikunoita
200 g savujuustoa
terttu rypäleitä
½ kurkku
puolikas galia meloni
1 sharon-hedelmä

Perunasalaatti:
8 keskikokoista kiinteämaltoista perunaa
1 iso puna- tai keltasipuli
1 iso omena
15-20 kpl minikurkkuja (säilyke)
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl majoneesia
½ punainen chilipaprika
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta persiljaa maun mukaan

Laita lihapullat, corndogit ja pikkunakit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille puoli tuntia ennen tarjoilua.
Huuhtele miniluumutomaatit, lohko viikunat ja paloittele savujuusto kuutioiksi tai tangoiksi. Huuhtele rypäleet ja paloittele kurkku tangoiksi. Paloittele galia-meloni ja leikkaa sharon-hedelmä lohkoiksi. Asettele ainekset tarjoiluvadille tai laudalle ryhmittäin.
Kuumenna Pikku Lihapullat, Mini Corndogit ja Pikkunakit 200 asteessa uunissa noin kymmenen minuuttia, kunnes lämpenevät.
Valmista perunasalaatti.
Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ja leikkaa kuutioiksi.
Kuori ja hienonna puna- tai keltasipuli. Kuori omena ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon valutetut minikurkut. Paloittele niitä halutessasi. Laita kulhoon maustamaton jogurtti ja majoneesi. Hienonna chilipaprika ja kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita ne jogurtti-majoneesiseokseen ja mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Sekoita kastike muiden
ainesten joukkoon.

Hienonna joukkoon tuoretta persiljaa.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä