Pekoninen possu-suppilovahverokastike
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 400 g HK Rypsiporsas® Lihasuikale maustamaton
- 170 g HK Amerikan pekoni
- suola
- mustapippuri
- 4 dl suppilovahvero
- 1 purkki hillosipuli
- 400 g tomaattimurska
- 3 kpl valkosipulinkynsi
- ½ -1 kpl punainen chilipaprika
- 70 g tomaattipyree
- 285 g papusekoitus
- 3 dl vesi
- 2 rkl vehnäjauho
- 100 g smetana
Valmista ihanan murea pekonilla maustettu lihakastike ja nauti perheen tai ystävien kesken.
Pekoninen possu-suppilovahverokastike
4 annosta
400 g HK Rypsiporsas® Lihasuikale maustamaton
170 g HK Amerikan pekonia
suolaa
mustapippuria myllystä
4 dl suppilovahveroita
1 pieni purkki hillosipuleita
400 g tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä
½ -1 punainen chilipaprika
70 g tomaattipyreetä
285 g tölkki kypsiä papuja (sekoitus)
3 dl vettä
2 rkl vehnäjauhoja
100 g smetanaa
Ota lihasuikaleet ja pekoni huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Leikkaa pekoni paloiksi ja laita pataan. Paista rapeaksi.
Lisää lihasuikaleet ja paista väri kauttaaltaan pintaan.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Lisää joukkoon putsatut suppilovahverot. Kääntele hetki.
Lisää valutetut hillosipulit, tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet, hienonnettu chilipaprika, tomaattipyree ja valutetut pavut. Kiehauta.
Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon.
Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia. Lisää smetana ja kuumenna.
Tarkista maku.