Nachoton kanapelti

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Nachoton kanapelti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Nachoton kanapelti maistuu koko perheelle. Tämä valmistuu nopeasti. Aloita laittamalla uuni kuumenemaan. Tarjoa illanistujaisissa tai viikonloppuherkkuna. Aiotko kokeilla?

Advertising information

Video: Nachoton kanapelti

Ainekset

4 annosta
  • 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 1-2 rkl tacomaustetta (tai maun mukaan)
  • 1 prk salsakastiketta
Lisäksi:
  • 1-2 sipulia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika
  • 3-4 tomaattia
  • 200-300 g cheddar-sulatejuustoa
  • 200 g fetajuustoa TAI
  • 200 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
Pinnalle:
  • tuoretta korianteria
Lisäksi:
  • smetanaa TAI
  • ranskankermaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista broilerin fileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta tacomausteella.
  • Lisää joukkoon salsakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi sipuli.
  • Paloittele paprika ja leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  • Laita ainekset kerroksittain uunipellille. Valuta päälle cheddar-sulatejuusto ja nypi pinnalle fetajuusto.
  • Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 5-10 minuuttia. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria.
  • Tarjoa seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.
nachoton kanapelti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä