Nachoton kanapelti
- 10 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Nachoton kanapelti
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
- 3 rkl oliiviöljyä
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- 1-2 rkl tacomaustetta (tai maun mukaan)
- 1 prk salsakastiketta
Lisäksi:
- 1-2 sipulia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen paprika
- 3-4 tomaattia
- 200-300 g cheddar-sulatejuustoa
- 200 g fetajuustoa TAI
- 200 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
Pinnalle:
- tuoretta korianteria
Lisäksi:
- smetanaa TAI
- ranskankermaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista broilerin fileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta tacomausteella.
- Lisää joukkoon salsakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi sipuli.
- Paloittele paprika ja leikkaa tomaatit lohkoiksi.
- Laita ainekset kerroksittain uunipellille. Valuta päälle cheddar-sulatejuusto ja nypi pinnalle fetajuusto.
- Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 5-10 minuuttia. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria.
- Tarjoa seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.
