Juustopiirakka

  • 10 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
juustopiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

250 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Juustopiirakka on ihastuttavan samettinen, täyteläinen ja ihana piirakka erilaisiin herkkuhetkiin. Voit vaihdella juustoja oman maun ja tunnelman mukaan. Valmista vaikka syksyn rapujuhliin tai samettisen keittoruoan kaveriksi.

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • 1 pkt (380 g) Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina Suolaiseen leivontaan
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kananmunaa
  • 100 g cheddar juustoraastetta
  • 100 g emmental juustoraastetta
  • ½ tl suolaa
  • 125 g mozzarellapallo

Valmistusohje

  • Ota Pyöreä Piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Laita taikina halkaisijaltaan noin 25 cm piirakkavuoan keskelle ja painele sulanut taikina pohjalle ja reunoille.
  • Esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Kaada kuohukerma kulhoon ja riko joukkoon kananmunat, sekoita.
  • Lisää juustoraasteet ja suola, sekoita.
  • Revi valutetusta mozzarellasta paloja ja laita tasaisesti piirakkataikinan päälle.
  • Kaada päälle kerma-juustoseos.
  • Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
  • Tarjoa juustopiirakka lämpimänä!
juustopiirakka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä