Helpot kylmäsavulohineliöt
- 5 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras
Helpot ja superherkulliset suolaiset kylmäsavulohineliöt valmistuvat nopeasti Myllyn Parhaan voitaikinalevyistä. Anna taikinalevyjen sulaa hetki huoneenlämmössä ja voitele kananmunalla. Paista kauniin värisiksi, jäähdytä ja laita päälle makeat tai suolaiset täytteet tarpeen ja mieltymysten mukaan. Nämä suupalat sopivat myös juhlahetkiin. Voit halutessasi puolittaa levyt kolmion mallisiksi, jolloin saat hieman pienempiä herkkuja tuplamäärän.
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 500 g Myllyn Paras Voitaikinalevy, makeaan ja suolaiseen leivontaan
- 1 kananmuna voiteluun
Pinnalle:
- 1-1 ½ dl smetanaa
- 1 pieni punasipuli
- 100 g kylmäsavustettua lohta
- muutama varsi ruohosipulia TAI
- tuore tilli (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota taikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle noin puoleksi tunniksi.
- Leikkaa jokainen levy kahteen osaan.
- Nosta neliöt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele kananmunalla.
- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.
- Laita jokaisen neliön pinnalle smetanaa ja hienonnettua punasipulia, kylmäsavustettua lohta ja hienonnettua ruohosipulia tai tilliä.
- Tarjoa!