Raparperipiirakka

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Raparperipiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

132 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Tämä ohje on uskomattoman ihana ja mehevä, tästä ei raparperipiirakka parane! Tämä piirakka leivottiin myös jo poistuneen VoiceTV:n keittiössä. Video löytyy alta.

Advertising information

Video: Raparperipiirakka

Ainekset

20-25 annosta
Raparperipiirakka pohja:
  • 3 kananmunaa
  • 5 dl sokeria
  • 100 g margariinia
  • 4 ½ dl maitoa
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 2 ½ tl leivinjauhetta
  • raparperia
Vaniljakiisseli:
  • 3 dl maitoa
  • 1 ½ dl sokeria
  • n. 2 rkl perunajauhoja
  • vaniljasokeria

Valmistusohje

  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sitten sulatettu margariini ja lämmin maito vuorotellen.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  • Ripottele pinnalle raparperipalat ja sokeria.
  • Paista raparperipiirakka 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Valmista vaniljakiisseli.
  • Sekoita kastikkeen ainekset kattilassa ja hämmennä, kunnes sakenee.
  • Levitä kuorrute valmiin raparperipiirakan päälle.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: