Geisha-mokkapalat
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information

Ainekset
10-12 annosta
- 4 kananmunaa
- 3 dl sokeria
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 ½ dl maitoa
- 150 g sulatettua voita
- 120 g (1 levy) rouhittua Geisha-suklaata
Kuorrute:
- 4 dl tomusokeria
- ½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
- 50 g sulatettua voita
- ½ dl vahvaa kahvijuomaa
Pinnalle:
- 120 g (1 levy) Geisha-suklaata rouhittuna
Valmistusohje
- Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri. Vaahdota.
- Sekoita vehnäjauhot, sokeroimaton kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään ja kääntele muna-sokerivaahdon joukkoon.
- Lisää maito ja sulatettu voi, sekä rouhittu Geisha-suklaa. Käännä taikina tasaiseksi.
- Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja levitä taikina pellille. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 13-15 minuuttia.
- Valmista kuorrute. Mittaa tomusokeri, sokeroimaton kaakaojauhe, sulatettu voi ja vahva kahvijuoma kulhoon ja sekoita.
- Levitä kuorrute torttulevyn pinnalle reunoja myöten.
- Ripottele pinnalle rouhittua Geisha-suklaata.