Geisha-mokkapalat

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
geisha mokkapalat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

67 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Mokkapalat ovat monipuolisia leivonnaisia. Ne sopivat arjen herkkuhetkeen tai juhlapöydän tarjottavaksi. Tällä kertaa kuorrutus tehdään Geisha-suklaasta.

Advertising information

Mokkapalat

Vaihtoehto?

Pidätkö mielummin perinteisistä mokkapaloista? Katso ohje linkistä.

Mokkapalat

Ainekset

10-12 annosta
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • ¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 ½ dl maitoa
  • 150 g sulatettua voita
  • 120 g (1 levy) rouhittua Geisha-suklaata
Kuorrute:
  • 4 dl tomusokeria
  • ½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 50 g sulatettua voita
  • ½ dl vahvaa kahvijuomaa
Pinnalle:
  • 120 g (1 levy) Geisha-suklaata rouhittuna

Valmistusohje

  • Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri. Vaahdota.
  • Sekoita vehnäjauhot, sokeroimaton kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään ja kääntele muna-sokerivaahdon joukkoon.
  • Lisää maito ja sulatettu voi, sekä rouhittu Geisha-suklaa. Käännä taikina tasaiseksi.
  • Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja levitä taikina pellille. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 13-15 minuuttia.
  • Valmista kuorrute. Mittaa tomusokeri, sokeroimaton kaakaojauhe, sulatettu voi ja vahva kahvijuoma kulhoon ja sekoita.
  • Levitä kuorrute torttulevyn pinnalle reunoja myöten.
  • Ripottele pinnalle rouhittua Geisha-suklaata.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä