Pizzakierteet
- 10 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 2 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä
Täyte:
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl (tai maun mukaan) tacomaustetta
- 400 g paseerattua tomaattia
- 200 g yrttituorejuustoa
- 200 g juustoraastetta
- 1 kananmuna (voiteluun)
Valmistusohje
- Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia aikaisemmin. Laita ne työlaudalle vieretysten.
- Paista jauheliha kuumalla pannulla.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Sekoita ne jauhelihan joukkoon ja paista hetki.
- Lisää joukkoon tacomauste ja paseerattu tomaatti, sekä yrttituorejuusto ja juustoraaste. Kuumenna ja tarkista maku. Jäähdytä hetki.
- Laita lehtitaikinalevyt suorakaiteen muotoon siten, että osat ovat kiinni toisissaan tai hieman toistensa päällä.
- Levitä päälle täyte reunoja myöten.
- Kääri tiukahkolle rullalle ja leikkaa 3-4 cm leveiksi viipaleiksi.
- Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paperisiin leivosvuokiin.
- Voitele halutessasi kananmunalla.
- Kypsennä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pizzakierteet ovat kauniin värisiä.
- Tarjoa pizzakierteet lämpiminä!