Pizzakierteet

  • 10 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pizzakierteet
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

29 arvostelua. Keskiarvo: 2.9/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Pizzakierteet maistuvat niin hyviltä, että niitä kannattaa varata useampi herkkusuuta kohden. Ihanat suupalat illanistujaisiin, lastenkutsuille tai iltapalaksi valmistat Myllyn Paras Lehtitaikinalevyistä, joita löydät markettien pakastealtaista.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 2 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä
Täyte:
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl (tai maun mukaan) tacomaustetta
  • 400 g paseerattua tomaattia
  • 200 g yrttituorejuustoa
  • 200 g juustoraastetta
  • 1 kananmuna (voiteluun)

Valmistusohje

  • Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia aikaisemmin. Laita ne työlaudalle vieretysten.
  • Paista jauheliha kuumalla pannulla.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Sekoita ne jauhelihan joukkoon ja paista hetki.
  • Lisää joukkoon tacomauste ja paseerattu tomaatti, sekä yrttituorejuusto ja juustoraaste. Kuumenna ja tarkista maku. Jäähdytä hetki.
  • Laita lehtitaikinalevyt suorakaiteen muotoon siten, että osat ovat kiinni toisissaan tai hieman toistensa päällä.
  • Levitä päälle täyte reunoja myöten.
  • Kääri tiukahkolle rullalle ja leikkaa 3-4 cm leveiksi viipaleiksi.
  • Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paperisiin leivosvuokiin.
  • Voitele halutessasi kananmunalla.
  • Kypsennä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pizzakierteet ovat kauniin värisiä.
  • Tarjoa pizzakierteet lämpiminä!
Pizzakierteet

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: