Kaura-salviasarvet
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.
Myllyn Paras Täysjyvä Kaurajauhot sopivat leivonnaisiin vehnäjauhojen tapaan. Kaurajauhoja kannattaa laittaa loppuvaiheessa vähitellen, jotta näet mikä on sopiva määrä. Näissä sarvissa maistuu ihana aromaattinen salvia, jonka voit halutessasi korvata myös toisen makuisella pestolla.
Advertising information
Ainekset
16 annosta
Pohja:
- 2 dl maitoa
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
- 1 rkl hunajaa
- 5-6 dl Myllyn Paras Emännän Täysjyväkaurajauhoja
- ¼ dl öljyä
- 4 rkl salviapestoa
Pinnalle:
- 1 kananmuna
- seesaminsiemeniä
Valmistusohje
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.
- Liuota joukkoon hiiva.
- Lisää suola, hunaja, kaurajauhot ja öljy.
- Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla.
- Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä palloiksi. Kaulitse pyöreiksi levyiksi ja jaa molemmat kahdeksaan sektoriin.
- Laita sektorin leveimpiin kohtiin puoli teelusikallista salviapestoa ja kääri leveästä kohdasta kapeampaan osioon päin.
- Käännä sarven muotoon.
- Laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele kananmunalla. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
- Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.