Peruna-makkaravuoka

  • 20 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Peruna-makkaravuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

260 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä HK

Tämä mehevä peruna-makkaravuoka valmistuu helposti uunissa. Mikäli haluat helpottaa ruoanlaittoa, osta valmiiksi viipaloituja perunoita pakastealtaasta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 kg perunoita
  • 1 pkt HK Sininen lenkkimakkaraa
  • 3-4 tomaattia
  • suolaa
  • paprikajauhetta
  • 1 sipuli TAI
  • sipulijauhetta (vaihtoehto)
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 tlk kolmen juuston kermaa
  • juustoraastetta

Valmistusohje

  • Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit sekä lenkkimakkarat.
  • Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-, makkara- ja tomaattiviipaleet.
  • Ripottele perunakerrosten päälle aina hieman suolaa, paprikajauhetta ja sipulijauhetta/sipulisilppua.
  • Sekoita keskenään tomaattimurska ja kolmen juuston kerma, valuta neste vuoan pinnalle siten että se valuu kerrosten väleihinkin.
  • Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  • Paista 200-asteisessa uunissa kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
  • Nauti peruna-makkaravuoka heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: