Suklaakeksi-wienerit
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt Myllyn Paras Wienertaikina
- 10 kpl pehmeä suklaakeksi
- 1 kananmuna
Pinnalle:
- 1½ dl vaniljakreemijauhe
- 4½ dl maito
- 1 dl kuohukerma
- 5 kpl pehmeä suklaakeksi
Myllyn Paras Wiener-taikinasta valmistat ihania wienereitä. Vain mielikuvitus on rajana. Nämä wienerit vievät kielen mennessään.
Kokeile!
Suklaakeksi-wienerit
10 kpl
1 pkt Myllyn Paras Wienertaikinaa
10 kpl pehmeitä suklaakeksejä
1 kananmuna
Pinnalle:
1½ dl vaniljakreemijauhetta
4½ dl maitoa
1 dl kuohukermaa
5 kpl pehmeitä suklaakeksejä

Ota Wiener-taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Levitä ne työlaudalle vieretysten. Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan siten, että saat neliön mallisia taikinalevyjä. Ota jokainen kulma ulkosyrjästä ja nosta keskelle taikinalevyä. Voit valita haluatko laittaa pehmeän suklaakeksin aluksi taikinalevyneliön keskelle vai vasta sitten kun reunat on käännetty keskelle. Anna kohota noin puoli tuntia ja voitele sitten kananmunalla. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes wienerit ovat kauniin värisiä. Valmista sillä välin kreemi. Sekoita vaniljakreemijauhe ja maito keskenään ja anna vetäytyä hetki, kunnes jähmettyy. Vaahdota kuohukerma ja sekoita kreemin joukkoon. Pursota tai lusikoi wienereiden pinnalle. Halkaise pehmeät suklaakeksit ja asettele puolikas kreemikeon päälle.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tarjoa!