Suolasienisalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Joulun alkupalapöytään kannattaa koota niitä ruokia, jotka itselle maistuvat.
Mikäli perheen makumieltymykset eroavat toisistaan, hyvä tapa on antaa jokaisen valita muutama itselle tärkeä jouluherkku. Näin kaikki saavat jotain. Suolasienisalaatti valmistuu muutamassa minuutissa. Jos et itse säilönyt syksyn sieniä, voit ostaa säilötyt sienet kaupan hedelmä- ja vihannesosastolta.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 530/350 g haaparouskuja
  • (vaihtoehto) tai suolasienisekoitusta
  • 1 sipuli
  • 1 omena
  • 350 g smetanaa tai ranskankermaa
  • (vaihtoehto) ranskankerma
  • 2 tl sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa tarvittaessa
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  • Huuhtele ja valuta suolasienet hyvin.
  • Kuori ja hienonna joukkoon sipuli.
  • Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  • Sekoita ainekset keskenään.
  • Valmista kastike.
  • Sekoita smetanan tai ranskankerman joukkoon sinappia, mustapippuria myllystä, ripaus suolaa ja hienonnettua persiljaa.
  •  Tarkista maku.
  • Kääntele kastike sienisalaatin joukkoon.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: