Tonnikalasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Tonnikalasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

25 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tonnikalasta voit valmistaa monenlaista pientä suolaista ja kunnon ruokaakin. Tonnikalasalaatti on helppo ja sen valmistus vie aikaa muutaman minuutin. Tämä annos on neljälle.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 jääsalaatti
  • 1 kurkku
  • 1 dl oliiveja
  • 2-4 kananmunaa keitettynä
  • 2-3 dl sinimailasen ituja
  • 200 g miniluumutomaatteja TAI
  • 200 g kirsikkatomaatteja (vaihtoehto)
  • 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
  • 1 sitruunan mehu
  • sitruunapippuria myllystä
  • limepippuria myllystä
  • 3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

  • Paloittele salaatti ja kurkku. Laita tarjoiluvadille.
  • Laita joukkoon muutama oliivi, sinimailasen ituja, keitetyt kananmunat lohkoina, tomaattikuutiot ja valutettu tonnikala.
  • Sekoita sitruunanmehu, rouhittu sitruuna- tai limepippuri ja oliiviöljy keskenään.
  • Tarjoa salaatin kastikkeena.
  • Vinkki! Tonnikalasalaatti on helppo tuunata. Lisää salaattiin omia lempiaineksiasi. Mausta tuoreilla yrteillä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä