Tonnikalasalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 jääsalaatti
- 1 kurkku
- 1 dl oliiveja
- 2-4 kananmunaa keitettynä
- 2-3 dl sinimailasen ituja
- 200 g miniluumutomaatteja TAI
- 200 g kirsikkatomaatteja (vaihtoehto)
- 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
- 1 sitruunan mehu
- sitruunapippuria myllystä
- limepippuria myllystä
- 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
- Paloittele salaatti ja kurkku. Laita tarjoiluvadille.
- Laita joukkoon muutama oliivi, sinimailasen ituja, keitetyt kananmunat lohkoina, tomaattikuutiot ja valutettu tonnikala.
- Sekoita sitruunanmehu, rouhittu sitruuna- tai limepippuri ja oliiviöljy keskenään.
- Tarjoa salaatin kastikkeena.
- Vinkki! Tonnikalasalaatti on helppo tuunata. Lisää salaattiin omia lempiaineksiasi. Mausta tuoreilla yrteillä.