Tonnikalasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Tonnikalasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Tonnikalasta voit valmistaa monenlaista pientä suolaista ja kunnon ruokaakin. Tonnikalasalaatti on helppo ja sen valmistus vie aikaa muutaman minuutin. Tämä annos on neljälle. Resepti on julkaistu aikaisemmin Opiskelijan keittokirjassa (2013).

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 jääsalaatti
  • 1 kurkku
  • 1 dl oliiveja
  • 2-4 kananmunaa keitettynä
  • 2-3 dl sinimailasen ituja
  • 200 g miniluumutomaatteja TAI
  • 200 g kirsikkatomaatteja (vaihtoehto)
  • 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
  • 1 sitruunan mehu
  • sitruunapippuria myllystä
  • limepippuria myllystä
  • 3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

  • Paloittele salaatti ja kurkku. Laita tarjoiluvadille.
  • Laita joukkoon muutama oliivi, sinimailasen ituja, keitetyt kananmunat lohkoina, tomaattikuutiot ja valutettu tonnikala.
  • Sekoita sitruunanmehu, rouhittu sitruuna- tai limepippuri ja oliiviöljy keskenään.
  • Tarjoa salaatin kastikkeena.
  • Vinkki! Tonnikalasalaatti on helppo tuunata. Lisää salaattiin omia lempiaineksiasi. Mausta tuoreilla yrteillä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: