Savulohisalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 kananmunaa
- 1 ruukku tuoretta tilliä
- 1 ruukku herneenversoja
- 1 ruukku lehtisalaattia
- tai jääsalaattia
- ½ kurkku
- 1-2 punasipulia
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 dl viinirypäleitä
- 500 g lämminsavustettua lohta
- 1 dl valkoisia kurpitsansiemeniä tai muita siemeniä
- lisäksi Kavli Tillimajoneesia
Valmistusohje
- Keitä kananmunat kypsiksi ja lohko ne.
- Leikkaa reiluiksi paloiksi tilli, herneenversot, salaatti ja kurkku.
- Leikkaa punasipulit ohuiksi renkaiksi.
- Asettele ne salaattivadille.
- Lisää kirsikkatomaatit kokonaisina tai puolitettuina, samoin viinirypäleet.
- Paloittele lämminsavustettu lohi paloiksi ja laita salaattiainesten joukkoon.
- Ripottele joukkoon valkoisia kurpitsansiemeniä.
- Koristele savulohisalaatti kananmunanlohkoilla.
- Tarjoa kastikkeeksi herkullista tillimajoneesia!