Savulohisalaatti

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

168 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
savulohisalaatti

Savulohisalaatti on ihana, sillä se sopii moneen tilanteeseen. Tarjoa lounaaksi, buffetpöydässä, iltapalaksi tai illanistujaisissa. Höystä salaattia erilaisilla siemenillä, joita myydään jo tavallisissa ruokakaupoissa. Tutustu myös etnisten kauppojen valikoimiin!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 kananmunaa
  • 1 ruukku tuoretta tilliä
  • 1 ruukku herneenversoja
  • 1 ruukku lehtisalaattia
  • tai jääsalaattia
  • ½ kurkku
  • 1-2 punasipulia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2 dl viinirypäleitä
  • 500 g lämminsavustettua lohta
  • 1 dl valkoisia kurpitsansiemeniä tai muita siemeniä
  • lisäksi Kavli Tillimajoneesia

Valmistusohje

  • Keitä kananmunat kypsiksi ja lohko ne.
  • Leikkaa reiluiksi paloiksi tilli, herneenversot, salaatti ja kurkku.
  • Leikkaa punasipulit ohuiksi renkaiksi.
  • Asettele ne salaattivadille.
  • Lisää kirsikkatomaatit kokonaisina tai puolitettuina, samoin viinirypäleet.
  • Paloittele lämminsavustettu lohi paloiksi ja laita salaattiainesten joukkoon.
  • Ripottele joukkoon valkoisia kurpitsansiemeniä.
  • Koristele savulohisalaatti kananmunanlohkoilla.
  • Tarjoa kastikkeeksi herkullista tillimajoneesia!

Kauppalista

Yhteistyössä