Pasta-pestosalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Herkkupastasalaatti yhteistyössä Myllyn Paras kanssa
Myllyn Parhaan pestopastasta valmistat helposti todella herkullisen salaatin. Vain muutaman raaka-aineen pasta-pestosalaatti maistuu herkulliselta sellaisenaan tai salaattipöydän sekoitettuna salaattina. Mozzarellahelmet voit halutessasi korvata myös feta- tai vuohenjuustolla.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 l vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl Myllyn Paras pestopastaa
- 200 g mozzarellahelmiä
- 150 g vihreää pestoa
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 dl vihreitä oliiveja
- 1 dl mustia oliiveja (vaihtoehtona)
- Ruukku tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja mausta suolalla.
- Lisää pestopasta ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on lähes kypsää.
- Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä lävikössä.
- Laita pasta kulhoon ja sekoita joukkoon mozzarellahelmet ja vihreä pesto.
- Paloittele joukkoon pikkutomaatit ja oliivit. Hienonna tuore basilika ja sekoita salaatin joukkoon.
- Pesto-pastasalaatti on valmis tarjottavaksi.