Pasta-pestosalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pestopastasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Herkkupastasalaatti yhteistyössä Myllyn Paras kanssa

Myllyn Parhaan pestopastasta valmistat helposti todella herkullisen salaatin. Vain muutaman raaka-aineen pasta-pestosalaatti maistuu herkulliselta sellaisenaan tai salaattipöydän sekoitettuna salaattina. Mozzarellahelmet voit halutessasi korvata myös feta- tai vuohenjuustolla.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 l vettä
  • ½ tl suolaa
  • 5 dl Myllyn Paras pestopastaa
  • 200 g mozzarellahelmiä
  • 150 g vihreää pestoa
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 dl vihreitä oliiveja
  • 1 dl mustia oliiveja (vaihtoehtona)
  • Ruukku tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja mausta suolalla.
  • Lisää pestopasta ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on lähes kypsää.
  • Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä lävikössä.
  • Laita pasta kulhoon ja sekoita joukkoon mozzarellahelmet ja vihreä pesto.
  • Paloittele joukkoon pikkutomaatit ja oliivit. Hienonna tuore basilika ja sekoita salaatin joukkoon.
  • Pesto-pastasalaatti on valmis tarjottavaksi.
Pestopastasalaatti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä