Kurpitsakeitto

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kurpitsakeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

94 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kurpitsakeitto sopii Halloweenin tarjoilupöytään tai muuten vaan syksyn ateriaksi. Halutessasi voit lisätä keiton joukkoon perunaa, porkkanaa tai muita juureksia.

Advertising information

Myskikurpitsakeitto

Vaihtoehto

Testaa myös myskikurpitsakeitto.

Myskikurpitsakeitto

Ainekset

4 annosta
  • n. 2 kg kurpitsa
  • 1 ½ l vettä
  • suolaa
  • 2 ½ dl ruokakermaa
  • 100-200 g sulatejuusto TAI
  • 100-200 g yrttituorejuusto (vaihtoehto)
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • ruohosipulia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • krutonkeja

Valmistusohje

  • Kuori ja koverra kurpitsa ja kuutioi se.
  • Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
  • Valuta liemi pois, mutta säästä se, jos keittoa pitää ohentaa. Soseuta kurpitsat sauvasekoittimella.
  • Sekoita joukkoon ruokakerma, sulatejuusto, valkosipuli, ruohosipuli ja rakuunaa.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa seuraksi krutonkeja.
  • Nauti kurpitsakeitto heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä