Tortillataskut
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 200 g broilerinfileetä
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl rypsiöljyä TAI
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1-2 rkl tacomaustetta
- 150 g salsakastiketta
Guacamole:
- 2 avokadoa
- ½ sipuli
- ½ chili
- 1 tomaatti
- ½ limen mehu
- ripaus suolaa
- muutama varsi tuoretta korianteria
Lisäksi:
- 200 g juustodippiä
- 200 g ranskankermaa
- 6 pehmeää tortillaa
Valmistusohje
- Leikkaa broilerinfileet suikaleiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta tacomausteella. Lisää joukkoon salsakastike ja kuumenna.
- Valmista guacamole.
- Halkaise avokadot ja koverra hedelmäliha lautaselle. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi ja sekoita ainekset keskenään.
- Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla ja hienonnetulla korianterilla. Tarkista maku.
- Ota esille juustodippi ja ranskankerma.
- Levitä yksitellen tortillat työlaudalle ja leikkaa tortillan reunasta keskelle viilto puoliväliin asti.
- Jaa broileritäyte, guacamole, juustodippi ja ranskankerma kukin yhdelle neljännekselle tortillan päälle ja käännä tortilla viuhkamaiseksi taskuksi siten, että jokaisen taskun väliin jää yksi erillinen täyte.
- Laita tortillataskut pieneen paperipussiin ja tarjoa.
