Tortillataskut

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Näppärät tortillataskut sopivat evääksi, iltapalaksi ja illanistujaistarjoiluun.
Täytteissä voit käyttää aineksia oman maun mukaan.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 200 g broilerinfileetä
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 150 g salsakastiketta
Guacamole:
  • 2 avokadoa
  • ½ sipuli
  • ½ chili
  • 1 tomaatti
  • ½ limen mehu
  • ripaus suolaa
  • muutama varsi tuoretta korianteria
Lisäksi:
  • 200 g juustodippiä
  • 200 g ranskankermaa
  • 6 pehmeää tortillaa

Valmistusohje

  • Leikkaa broilerinfileet suikaleiksi.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta tacomausteella. Lisää joukkoon salsakastike ja kuumenna.
  • Valmista guacamole.
  • Halkaise avokadot ja koverra hedelmäliha lautaselle. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi ja sekoita ainekset keskenään.
  • Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla ja hienonnetulla korianterilla. Tarkista maku.
  • Ota esille juustodippi ja ranskankerma.
  • Levitä yksitellen tortillat työlaudalle ja leikkaa tortillan reunasta keskelle viilto puoliväliin asti.
  • Jaa broileritäyte, guacamole, juustodippi ja ranskankerma kukin yhdelle neljännekselle tortillan päälle ja käännä tortilla viuhkamaiseksi taskuksi siten, että jokaisen taskun väliin jää yksi erillinen täyte.
  • Laita tortillataskut pieneen paperipussiin ja tarjoa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä